menu

more

 

 

 

Последни новини

 

Програма на Европейски Образователен Център за Март и Април 2017г.                  още>>

 

 

 

Европейски Образователен Център, вече е лицензиран - Център за професионално обучение

още>>

 

 

 

 

Европейски Образователен Център отново е включен в списъка на одобрените доставчици на обучение за обучения с ваучери по ОП РЧР  към Агенцията по заетостта

 още>>


 

Чуждоезикови и комппютърни курсове

Испански и бизнес испански език

„Европейски образователен център“ провежда курсове по испански и бизнес испански език за възрастни. Курсовете ни са предназначени за заети и работещи хора, които желаят да придобият или развият своите познания и комуникативни способности по испански език. За ваше максимално удобство, ние предлагаме седмични, вечерни или съботно-неделни форми на обучение, осъществявани в изключително приятни, удобни и напълно оборудвани учебни зали с мултимедия и Интернет достъп. Нашите преподаватели са висококвалифицирани и работят с актуални учебни материали и средства, а методите, които те използват са интерактивни и практически насочени. При нас вие ще получите страхотната възможност да бъдете обучени в приятна среда, коeто е от изключителна важност за повишаване на качеството на придобите от вас знания и умения. Наша цел е да ви предоставим висококачествено обучение като ви гарантираме, че след завършване на курса, вие ще имате възможност свободно да четете, разбирате и общувате на испански език.

 

Продължителността на един курс е 100 учебни часа за ниво, като всеки, издържал го успешно, получава сертификат за завършено ниво по испански език.