menu

more

 

 

 

Последни новини

 

Програма на Европейски Образователен Център за Март и Април 2017г.                  още>>

 

 

 

Европейски Образователен Център, вече е лицензиран - Център за професионално обучение

още>>

 

 

 

 

Европейски Образователен Център отново е включен в списъка на одобрените доставчици на обучение за обучения с ваучери по ОП РЧР  към Агенцията по заетостта

 още>>


 

Новини

На 15 април 2014 г. се проведе семинар на тема "Актуални промени, казуси и проблемни моменти в ЗДДС, СИДДО и единната сметка - въпроси и отговори"

На 15 април 2014  година в хотел Феста София се проведе семинар на тема "Актуални промени, казуси и проблемни моменти в ЗДДС, СИДДО и единната сметка - въпроси и отговори".

 

На семинара, организиран от Европейски образователен център, взеха участие счетоводители и представители на водещи компании в България в сферите на счетоводството, транспорта, логистиката, строителството и тежката промишленост.

 

По въпросите за промените и проблемните моменти в единната сметка, лектор на семинара беше Зорница Димитрова - юрист-експерт по данъчно право към НАП. Темата за СИДДО (Спогодби за избягване на двойното данъчно облагане) беше разгърната от Пламен Вълчовски - държавен експерт по приходите в НАП, а Моника Петрова, която заема позицията на главен експерт по приходите в НАП и методолог, обширно разгледа промените за 2014 година, касаещи Закона за ДДС и дискутира с участниците най-често срещаните проблемни казуси . След представянето всяка една от темите, на всеки участник беше предоставена възможност да зададе своите въпроси.

 

За максимално удобство на своите гости, организаторите се бяха погрижили залата за провеждане на семинара да бъде приятна и удобна, а за всеки участник бяха предвидени обяд и време за кратки кафе-паузи за почивка.