menu

more

 

 

 

Последни новини

 

Програма на Европейски Образователен Център за Март и Април 2017г.                  още>>

 

 

 

Европейски Образователен Център, вече е лицензиран - Център за професионално обучение

още>>

 

 

 

 

Европейски Образователен Център отново е включен в списъка на одобрените доставчици на обучение за обучения с ваучери по ОП РЧР  към Агенцията по заетостта

 още>>


 

Новини

На 22 февруари 2014 г. се проведе семинар на тема "Изменения и актуални моменти в ЗКПО за 2014 година, годишно приключване на 2013 година - въпроси и отговори"

На 22 февруари 2014 година в хотел Феста София се проведе семинар на тема „Изменения и актуални моменти в ЗКПО за 2014 година, годишно приключване на 2013 година - въпроси и отговори".

 

На семинара, организиран от Европейски образователен център, взеха участие счетоводители и представители на водещи в България компании в сферите на счетоводството, финансовия одит, застраховането, банковата дейност, транспорта, логистиката, строителството и тежката промишленост.

 

Лектор на семинара беше г-жа Цветана Янкова – многоуважаван държавен експерт по приходите в НАП. Г-жа Янкова запозна участниците с новите промени и актуални моменти в Закона за корпоративно подоходно облагане (ЗКПО) за 2014 година, както и даде изчерпателни насоки, относно попълването на годишната данъчна декларация по чл. 92. След представянето на актуалните моменти, на всеки участник беше предоставена възможност да зададе своите въпроси към лектора.

 

За максимално удобство на своите гости, организаторите се бяха погрижили залата за провеждане на семинара да бъде приятна и удобна, а за всеки участник бяха предвидени обяд и време за кратки кафе-паузи за почивка.