menu

more

 

 

 

Последни новини

 

Програма на Европейски Образователен Център за Март и Април 2017г.                  още>>

 

 

 

Европейски Образователен Център, вече е лицензиран - Център за професионално обучение

още>>

 

 

 

 

Европейски Образователен Център отново е включен в списъка на одобрените доставчици на обучение за обучения с ваучери по ОП РЧР  към Агенцията по заетостта

 още>>


 

Новини

На 30 и 31 май се проведоха два семинара на тема "Изготвяне на бизнес план и финансов анализ на бизнес информацията"

На 30 и 31 май 2014  година се проведоха два семинара на тема "Изготвяне на бизнес план и финансов анализ на бизнес информацията".

 

На семинара, организиран от Европейски образователен център, взеха участие проектанти, и финансови анализатори във водещи компании в България.

 

Обучението беше проведено от Николай Бонев - дългогодишен финансов анализатор в една от най-успешните хардуерни компании в света. Основен акцент на семинара бяха темите Идентификация на целеви клиенти, Успешно представяне на идеята за бизнес, Правилно изготвяне и провеждане на маркетингово проучване, Анализ на бизнес сектора и конкуренцията, Бизнес стратегия, Операционен мениджмънт и Финансов анализ на бизнес информацията. В края на обучението, участниците получиха възможността да зададат своите въпроси и да получат точни и адекватни отговори.

 

За максимално удобство на своите гости, организаторите се бяха погрижили залата за провеждане на семинара да бъде приятна и удобна, а за всеки участник бяха предвидени обяд и време за кратки кафе-паузи за почивка.