menu

more

 

 

 

Последни новини

 

Програма на Европейски Образователен Център за Март и Април 2017г.                  още>>

 

 

 

Европейски Образователен Център, вече е лицензиран - Център за професионално обучение

още>>

 

 

 

 

Европейски Образователен Център отново е включен в списъка на одобрените доставчици на обучение за обучения с ваучери по ОП РЧР  към Агенцията по заетостта

 още>>


 

Новини

Обичате ли своята работа?

Празникът на влюбените, 14 февруари, отмина, но тъй като все още сме в месеца на любовта, нека поговорим и за друго чувство на любов – тази към работата. Международно проучване сред реботодатели и агенции за наемане на кадри, извежда седем признака, които доказват, че вие обичате своята работа. Ето ги и тях:

 

1.    Вие се появявате на работа час по-рано – колкото по-рано започнете подготовка за работния ден, толкова по-лесно и приятно ще протече дейността ви и ще успеете да изпълните всички служебни задачи.

 

2.    Не можете да си представите живота без вашите колеги – измежду шегите, които разменяте един към друг и усилената работа при наличието на неотложни ангажименти, денят ви минава неусетно и приятно.

 

3.    Вие сте там от отдавна и не ви минава и през ум да потърсите работа при друг работодател – Да напуснете? В никакъв случай! Работата ви е сладка и ако дойде ден, в който ви се наложи да напуснете, този ден ще „разбие“ вашето сърце.

 

4.    Вълнувате се, когато се връщате на работното си място след отсъствие – вие сте прекарали страхотно вашата отпуска, но и също толкова силно очаквате първият работен ден. Чувствате, че сте пропуснали много, докато не сте били там.

 

5.    Винаги сте готови да поемете смяната на ваш колега – освен допълнително възнаграждение, допълнителната работа също ви носи удоволствие и вие не бихте се замислили, при нужда, да заместите колегата.

 

6.    Вие говорите за вашата работа, дори извън нея – вие сте огромен фен на своята работа и не го криете от вашето семейство, приятели и познати.

 

7.    – няма нищо по-хубаво от похвалата от вашия ръководител след като сте дали всичко от себе си за изпълнението на поставената задача. Желанието да бъдеш оценен стои в основата на всичко.

 

Тъй като всеки от вас изпитва някакви чувства към своята работа, четейки тази статия, се замислете кои от посочените признаци се отнасят и за вас! Може би, тези от вас, които не са на ясно или имат смесени усещания, ще си отговорят на въпроса – Обичам ли своята работа и чувствам ли се добре на работното ми място?