menu

more

 

 

 

Последни новини

 

Програма на Европейски Образователен Център за Март и Април 2017г.                  още>>

 

 

 

Европейски Образователен Център, вече е лицензиран - Център за професионално обучение

още>>

 

 

 

 

Европейски Образователен Център отново е включен в списъка на одобрените доставчици на обучение за обучения с ваучери по ОП РЧР  към Агенцията по заетостта

 още>>


 

Чуждоезикови и комппютърни курсове

Основна компютърна грамотност

„Европейски образователен център“ организира и провежда курсове по основна компютърна грамотност, предназначени за хора, които желаят да придобият основни познания за работа с компютърен софтуер. За ваше максимално удобство, ние предлагаме седмични, вечерни или съботно-неделни форми на обучение, осъществявани в изключително приятни, удобни и напълно оборудвани компютърни учебни кабинети с Интернет достъп. Нашите преподаватели са висококвалифицирани специалисти, които ще ви предоставят широк набор от базисни знания и умения за работа с операционна система MS Windows, основни текстообработващи програми, електронни таблици, бази от данни, Интернет, E-mail и основни правила за работа с информация. Наша цел е да ви предоставим висококачествено обучение в приятна среда като ви гарантираме, че след завършване на курса, вие ще имате възможност бързо и лесно да работите с компютърен софтуер и Интернет.

 

Продължителността на един курс е 45 учебни часа, като всеки, завършил успешно, получава сертификат за основна компютърна грамотност.