menu

more

 

 

 

Последни новини

 

Програма на Европейски Образователен Център за Март и Април 2017г.                  още>>

 

 

 

Европейски Образователен Център, вече е лицензиран - Център за професионално обучение

още>>

 

 

 

 

Европейски Образователен Център отново е включен в списъка на одобрените доставчици на обучение за обучения с ваучери по ОП РЧР  към Агенцията по заетостта

 още>>


 

Семинари

Високата информираност е основен фактор за развитието и успеха на една компания. Имайки за цел да помогнем на вас и вашата компания, ние периодично организираме семинари и конференции, насочени към:
- счетоводство и финансов контрол;
- одиторски стандарти;
- данъци и данъчно облагане;

- измами и нередности;
- човешки ресурси;

- лидерство и управление; 

Ако желаете да се запознаете с последните нововъведения и промени, ние ви предоставяме възможност да получите адекватна информация и насоки в отделните сфери. Нашият екип от висококвалифицирани лектори и специалисти с дългогодишен опит ще ви дадат полезни съвети и свежи идеи за оптимизация на работния процес във вашата компания.

 

Ние провеждаме нашите семинари на територията на цялата страна в сътрудничество с хотелски комплекси и бази в София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Сандански, Велинград, Юндола, Троян, Трявна и др. Организираме нашите събития по начин, предоставящ Ви възможността:
- да повишите на вашата компетентност;
- да се отдадете на приятна почивка с ваши колеги и приятели;

 

Изхождайки от желанието ни да съчетаем полезното с приятното, по време на нашите събития, ние предлагаме и широко разнообразие от разтоварващи активности, в зависимост от предпочитанията и интересите на всеки от вас, като:
   o делта- и парапланеризъм
   o бънджи скокове
   o офроуд управление на ATV

   o планински разходки с джипове
   o планинско колоездене
   o рафтинг
   o каране на ски

   o конна езда
   o морски разходки с катамаран