menu

more

 

 

 

Последни новини

 

Програма на Европейски Образователен Център за Март и Април 2017г.                  още>>

 

 

 

Европейски Образователен Център, вече е лицензиран - Център за професионално обучение

още>>

 

 

 

 

Европейски Образователен Център отново е включен в списъка на одобрените доставчици на обучение за обучения с ваучери по ОП РЧР  към Агенцията по заетостта

 още>>


 

Тиймбилдинг

„Тиймбилдинг“ или преведено на български език „изграждане на екип“ е изключително важен фактор за успешното развитие на всяка една компания. Добрите взаимоотношения между хората, работещи във фирмата е една от основните причини, които повишават качеството на предлагания продукт или услуга и водят до по-високи продажби.

 

Ние се водим от целта да помогнем за развитието на вашата компания и сплотяване на колектива. Ето защо ние ви предоставяме уникална и качествена услуга, включваща в себе си широк обхват от разнообразни и оригинални игри, дейности и забавления.

 

 

- Вие ще получите възможността да опознаете колегите си, да проявите вашата инициативност и да развиете собствените си възможности, организационна култура и потенциал, а като победител да получите награда. Всичко това с помощтта на специално разработените групови, творчески, ролеви и опознавателни игри, състоящи се в разработване на рекламни стратегии, колективни творчески задачи, свързани с рисуване, музика и танци, кулинарни надпревари, изпълняване на мисии, и много други;

 

- Идеален начин за освобождаване от напрежението и стреса на всеки един от вас са нашите спортни състезание, турнири и активни дейности, осъществявани сред природата;

 

- Ние провеждаме краткосрочни обучения и игри, насочени към развитието на вашите лични качества, креативност, организационна култура, умение за вземане на правилни решения в конкурентна среда и целящи да отключат вашия потенциал и творчески способности. Всеки от вас притежава своите скрити потенциал и възможности, които трябва да бъдат отключени. Ние ще помогнем на екипа ви да премине тази бариера и да разтегне своето мислене извън границите на обикновеното;

 

- Помислете, какво за вас е адреналина и какво би ви дал? За едни, това доставя удоволствие, за други – възможност да се изправят срещу страховете си, а за трети – начин за освобождаване от излишната негативна енергия. Предлагаме ви колективни и повишаващи адреналина активности, изцяло зависещи от вашите желания и интереси:
   o делта- и парапланеризъм
   o бънджи скокове
   o офроуд управление на ATV

   o планински разходки с джипове
   o планинско колоездене
   o рафтинг
   o скално катерене
   o каране на ски
   o състезания на въжени градини, осеяни с най-разнообразни препядствия

 

-  А интересно ли ще бъде за вас да вземете участие в интересни и вълнуващи приключения, които ще оставят дълготраен спомен?
   o Предлагаме ви морски корабни пътешествия по българското черноморие, Турция, Гърция и Южна Италия. Вие ще определите плавателния курс, всеки от вас ще получи правото да застане начело на управлението и същевременно ще почуствате свободата на необятното море и красивата гледка на безкрайността.
    o Ако искате да изследвате морското дъно и живот, морските ни пътешествия могат да бъдат съчетани и с подводно гмуркане;
  o Страхотна за вас комбинация от докосване до природата, контакт с животните и глътка чист въздух е конната езда. Предназначена за тези от вас, които предпочитат разходката сред природата като начин за почивка и сплотяване на екипа

 

- За тези от вас, които желаят да опознаят природните дадености, да научат повече за предшествениците си или да обогатят своите културни познания, ние организираме групови посещения на туристически обекти, исторически и природни забележителности, национални паркове и др.

 

- Религията е основен стожер – от семейството до нацията. А защо не и във вашата компания? Предлагаме ви религиозен туризъм, състоящ се в посещения на едни от най-култовите антични религиозни храмове и манастири в страната и чужбина - Роженски манастир, Преображенски манастир, Атон (Гърция) и др.

 

- Помислете си къде желаете да прекарате своето събитие, защото ние ви предлагаме богата възможност за избор на място и период на провеждане, зависещ от вашите интереси – вашият тиймбилдинг може да бъде организиран по българското черноморие, зимните ски курорти, както и на дестинации като Велико Търново, Трявна, Сандански, Велинград, Юндола, Мелник, Троянски балкан, Сливенски балкан и др.
 

С нас, вие ще получите прекрасната възможност да се откъснете от забързаното работно ежедневие, да повишите вашата организационна култура, креативност и потенциал и да се отдадете на истинска почивка, която ще ви зареди със силни емоции и незабравими спомени с Вашите колеги.

 

Практиката показва, че организираните от нас тиймбилдинги и фирмени събития изключително много спомагат за преодоляването на вашите предразсъдъци и задръжки, спрямо колеги ви и съдействат за създаването и поддържането на една комуникативна и приятелска среда на работното място.

 

Ползата за Вас като клиент е в качеството и ефикасността на предлаганите от нас услуги, осъществявани от професионалисти. Нашият екип притежава етичност, коректност, сътрудничество и работи винаги с добро настроение.